zondag, oktober 24, 2021
Follow Us
zaterdag 17 oktober 2020 14:27

ProWonen

ProWonen heeft in Lievelde een aantal sociale huurwoningen.

Om duidelijk in kaart te brengen welke woningen ProWonen in Lievelde verhuurt hebben zij de volgende informatieve documentatie opgesteld:

1. Digitale flyer ProWonen Lievelde

2. Kaart woningtypes ProWonen Lievelde

Informatie / tips:

Wil jij op jezelf wonen in Lievelde?

Misschien nog niet nu, maar ’later’? Schrijf je nu vast in op thuisindeachterhoek.nl! Het is makkelijk, snel en gratis.

Een woning zoeken werkt zo

Geef je woonwensen op en als je graag in Lievelde wilt (blijven) wonen, geef je Lievelde als voorkeurslocatie aan. Hiermee heb je meer kans! Maar let op, het blijft een loting, iedereen maakt kans.

Stel een tipbericht in

Met het instellen van een Tipbericht ontvang je per mail informatie over de woningen die bij je woonwensen passen. Zit er een woning tussen waarin je geïnteresseerd bent? Zorg er dan voor dat je zelf en op tijd op deze woning reageert via de website thuisindeachterhoek.nl.

Reageren op het aanbod

Elke dag om 12.00 uur staan er nieuwe woningen op de website. In de woningadvertentie staat de reactietermijn. Je mag zo vaak reageren als je wilt. Na de reactietermijn benadert de ProWonen de eerste kandidaat. Soms worden er meerdere mensen tegelijk uitgenodigd om de woning te bekijken. Je mag ook zo vaak weigeren als je wilt; het heeft geen invloed op je inschrijfduur of kans op een leuke woning.

Huurtoeslag

Vergeet niet op www.toeslagen.nl te kijken of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Log in or Sign up