donderdag, december 02, 2021
Follow Us
maandag 10 februari 2020 20:28

Nieuwe woonlocaties Lievelde

De gemeente Oost Gelre heeft in kaart gebracht op welke locaties woningbouw mogelijk is. Lievelds Belang wil nu een beeld krijgen van alle concrete woonwensen zodat we daadwerkelijk kunnen bouwen naar behoefte.
Rond het weekend van 5-6 oktober wordt er in heel Lievelde (binnen en buiten de kom) huis aan huis een inventarisatieformulier rondgebracht, waarop de woonwensen ingevuld kunnen worden. Met de resultaten gaan Lievelds Belang samen met de gemeente aan de slag om er voor te zorgen dat wat er gebouwd wordt aansluit bij de behoefte.

Zie de bijlage hieronder om het formulier te downloaden. Deze kan ingevuld worden en vervolgens in de bus gedaan worden bij Joris Pape, Engelse Schans 8 te Lievelde.

Wij vragen daarom dit formulier alleen in te vullen als je een concrete woonwens hebt in Lievelde. Denk hierbij ook een paar jaar vooruit, want een bouwproject kan al snel 1 tot 3 jaar duren.Mocht je zelf geen woonwens hebben, maar je weet wel iemand in je familie of kennissenkring, geeft dit formulier dan door of maak een kopie. Het is belangrijk te weten dat je dit formulier geheel vrijblijvend invult, dus zonder verdere verplichtingen achteraf, maar ook zonder garantie op een woning.
Alvast bedankt en we hopen op een goede respons

Log in or Sign up