zondag, juli 14, 2024
Follow Us
woensdag 07 oktober 2020 18:13

Virtuele presentatie wonen Park Vossenburcht

Nadat er in juni een digitale inloopavond is geweest voor direct onwonenden rondom het gebied van Park Vossenburcht, is nu voor iedereen de informatie openbaar. Door de gemeente is er op basis van de gesprekken met Lievelds Belang en de direct omwonenden een video  gemaakt waarbij een virtueel kijkje kan worden genomen in de huidige ideeën voor de woningen op het terrein van Park Vossenburcht.

Het idee is om 16 woningen te realiseren aan 2 hofjes. Deze sluiten aan bij de behoeften en bestaan uit een mix van vrijstaande woningen, starterswoningen en seniorenwoningen. Ook zijn duurzaamheidseisen opgenomen, zoals gasloos wonen, een laag energieverbruik en een goed leefklimaat. Daarnaast hebben we ook het Lokaal voor Verlof meegenomen. Dat staat uiteraard los van de woningbouwplannen, maar maakt straks wel onderdeel uit van de visie park Vossenburcht.

De plannen voor Vossenburcht zijn het resultaat van goed overleg met Lievelds Belang en direct omwonenden. Normaal gesproken presenteren we de plannen 'live' in een bijeenkomst met belangstellenden. Door de coronacrisis is het nu helaas niet mogelijk zo'n bijeenkomst te houden. Daarom nu deze online presentatie.

Op www.oostgelre.nl/vossenburcht treft u verdere informatie aan, met een link naar een video, een 3D-presentatie en een document met de verdere plantoelichting.

Mocht u nog vragen, ideeën of andere opmerkingen hebben, dan kunt u dat aangeven via het reactieformulier dat op de site van de gemeente vermeld staat of bij Maroeska Boots, namens Lievelds Belang, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: Update juni 2020 »

Log in or Sign up