zondag, juli 14, 2024
Follow Us
woensdag 16 juni 2021 18:07

Jaarverslag 2020

Dit jaar heeft er, vanwege de destijds geldende maatregelen rondom het Coronavirus, wederom geen gecombineerde jaarvergadering plaats kunnen vinden. Uiteraard is er wel een jaarverslag over 2020 opgemaakt, deze kunt u hier nalezen.

In het jaarverslag valt onder andere te lezen dat Ton te Brake en Marty Holkenborg de kascontrole hebben verricht over het financiële jaar 2020 en hun goedkeuring over de financiële stukken gegeven. Wij danken Ton te Brake en Marty Holkenborg voor hun hulp hierbij. Ton is aftredend binnen de kascommissie, wij zoeken hiervoor een vervanger. Aanmelden kan hiervoor bij het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mocht u nog vragen, opmerkingen of andere zaken kenbaar willen maken bij Lievelds Belang, wij horen het graag.

Het bestuur van Lievelds Belang vergadert maandelijks op de derde maandag van de maand om 20:30 uur in het Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 te Lievelde. Voorafgaand aan onze vergaderingen is er een vrije inloop om inwoners en betrokkenen de kans te geven wensen, ideeën, opmerkingen, etc. aan ons kenbaar te maken. Deze inloop is van 20.00 – 20.30 uur. Indien u van het inloopmoment gebruik wil maken, verzoeken wij u vriendelijk dit kenbaar te maken bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerstvolgende twee vergaderingen vinden plaats op 21 juni en 19 juli. In de maand augustus vindt er, vanwege de zomervakantie, geen vergadering plaats.

 

Log in or Sign up