Nieuwe woonlocaties Lievelde

De gemeente Oost Gelre heeft in kaart gebracht op welke locaties woningbouw mogelijk is. Lievelds Belang wil nu een beeld krijgen van alle concrete woonwensen zodat we daadwerkelijk kunnen bouwen naar behoefte.
Rond het weekend van 5-6 oktober wordt er in heel Lievelde (binnen en buiten de kom) huis aan huis een inventarisatieformulier rondgebracht, waarop de woonwensen ingevuld kunnen worden. Met de resultaten gaan Lievelds Belang samen met de gemeente aan de slag om er voor te zorgen dat wat er gebouwd wordt aansluit bij de behoefte.

KLIK HIER om het formulier te downloaden. Deze kan ingevuld worden en vervolgens in de bus gedaan worden bij Joris Pape, Engelse Schans 8 te Lievelde.

Wij vragen daarom dit formulier alleen in te vullen als je een concrete woonwens hebt in Lievelde. Denk hierbij ook een paar jaar vooruit, want een bouwproject kan al snel 1 tot 3 jaar duren.Mocht je zelf geen woonwens hebben, maar je weet wel iemand in je familie of kennissenkring, geeft dit formulier dan door of maak een kopie. Het is belangrijk te weten dat je dit formulier geheel vrijblijvend invult, dus zonder verdere verplichtingen achteraf, maar ook zonder garantie op een woning.
Alvast bedankt en we hopen op een goede respons

Lievelds Belang

Het belang van Lievelde - voor u. Welkom.

De vereniging Lievelds Belang is er voor iedereen die iets met Lievelde te maken heeft. Natuurlijk de inwoners. Maar ook de bedrijven, verenigingen en ieder ander die Lievelde een warm hart toedraagt.

Website: www.lieveldsbelang.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube