Dorpsplan Lievelde

Dorpsplan online!

Het Dorpsplan Lievelde is gepresenteerd en huis aan huis rondgebracht in Lievelde.

Daarnaast is de site www.dorpsplanlievelde.nl vanaf nu online! Hierop worden de actuele plannen bijgehouden en is de uitvoeringsagenda in te zien.

We zijn nog op zoek naar enthousiastelingen die willen helpen bepaalde kansen in Lievelde te realiseren. Help mee en bouw aan de toekomst voor Lievelde, geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Presentatie dorpsplan 26 Maart

Presentatie dorpsplan

Presentatie Dorpsplan Lievelde

Op 26 maart tijdens de jaarvergadering van Lievelds Belang wordt het Dorpsplan Lievelde gepresenteerd. Sinds september 2017 is een werkgroep van 12 inwoners bezig geweest met de behoeftes, wensen, kansen en toekomstplannen voor Lievelde van 2018 t/m 2025. Negen verschillende thema’s zijn hierbij uitgebreid aan bod gekomen. Er zijn diverse bijeenkomsten georganiseerd om de inwoners met de plannen mee te laten denken, waaronder de goed bezochte bewonersavond in november. Alle inbreng is samengevoegd en verwerkt in het Dorpsplan Lievelde.
Bent u benieuwd naar de plannen op het gebied van bijvoorbeeld wonen, verenigingen of het voormalig Vion terrein, kom dan maandag 26 maart om 20:00 uur naar het Bernard Vos Clubhuus!

Geslaagde bewonersavond

Op 27 november heeft de bewonersavond plaats gevonden in het clubhuus in Lievelde. Op deze avond konden inwoners input geven op alle thema's die door de werkgroep zijn opgezet.

De avond is goed bezocht, met ongeveer 80 bezoekers hebben we zeer veel inbreng en kennis op kunnen halen waar de werkgroep weer mee verder kan bouwen aan het dorpsplan.

Het doel is om het plan eind maart met de jaarvergadering van Lievelds Belang klaar te hebben, dus nog heel veel werk aan de winkel!

Hieronder enkele foto's van de bewonersavond.

bewoneravond3

bewoneravond1

bewoneravond2

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube