Herbestemming Cafe Arink: Lokaal voor Verlof! (4)

 

 

Uitslag Rabo cooperatiefonds

Het project "Herbestemming Cafe Arink" is met 118 stemmen als tweede geeindigd in de strijd voor de financiele stimulans door het Rabo Cooperatiefonds. Hierbij willen we diegenen die op dit project gestemd heeft hartelijk danken! Maar we zijn er dus nog niet....
De nummers twee van elke categorie - de genomineerden- worden tijdens de coöperatieavond in de eigen regio, in de gelegenheid gesteld hun project te presenteren om een prijs variërend van € 2.500,- tot € 8.500,- in de wacht te slepen. De aanwezige leden krijgen de gelegenheid hun stem uit te brengen. Zo bepalen zij met welk bedrag deze projecten naar huis gaan. Deze avond zal in het najaar plaats vinden, nadere info volgt.....

Lees meer...

Stem op "lokaal voor verlof" via Rabo Cooperatiefonds

Stem via het Rabo Cooperatiefonds voor het herbestemmen van Cafe Arink, zodat dit vervallen gebouw omgebouwd kan worden in een recreatief bezoekerscentrum / informatiepunt!

Ga naar https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/stemmen/stimulering-werkgelegenheid-2016/vereniging-lievelds-belang/ en breng je stem uit!

Lees meer...

Wat is het plan?

Het voormalige Cafe Arink laten herrijzen als informatie- en bezoekerscentrum voor de regio, waar bezoekers een belangrijke eerste indruk ontvangen van de omgeving. Een echte toevoeging op het bestaande groeiende recreatieve aanbod rondom Lievelde. Door op onderstaande afbeelding te klikken kan het Bidbook bekeken worden waarin deze plannen gepresenteerd staan.

Screenshot 2016 05 14 21 08 38

 Bekijk ook de video "Van Cafe Arink naar Lokaal Voor Verlof":

Video Lokaal voor Verlof

 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube