BuurtWhatsApp Lievelde

WhatsApp

In de pers heeft u al regelmatig kunnen lezen over buurt/wijkpreventie bij verachte situaties en de inzet hierbij van een BuurtWhatsApp-groep. Een BuurtWhatsApp is een WhatsApp-groep die zich richt op het signaleren van verdachte situaties in de kern en het buitengebied van Lievelde, met als doel het tegengaan van woninginbraak en andere criminaliteit. Zie je verdachte situaties of personen in je buurt, dan informeer je elkaar hierover met behulp van je smartphone in de BuurtWhatsApp.
Vereniging Lievelds Belang is van mening dat voorkomen beter is dan aangifte moeten doen…. We willen dan ook graag het initiatief nemen voor de opzet van een BuurtWhatsApp-groep en nodigen iedereen, ouder dan 18 jaar, uit om deel te nemen in een BuurtWhatsApp groep voor Lievelde. 

Naast leden van de groep, zijn we ook op zoek naar een aantal dorpsgenoten die de rol van beheerder op zich zouden willen nemen. Voor een WhatsApp-groep voor Lievelde gaan we uit van 3-4 beheerders.

Rol van de beheerder
Elke WhatsApp-groep wordt beheerd door twee of meer beheerders. Zij voegen nieuwe leden toe. De beheerders zitten ook in de regiegroep (een aparte Whatsapp-groep met alle beheerders). Zo kunnen zij - als het nodig is - contact opnemen met de beheerders uit andere omliggende BuurtWhatsApp-groepen. Dit is bijvoorbeeld nodig als een verdacht persoon van de ene naar de andere buurt ‘oversteekt’.
 

Voor meer informatie zie hier de presentatie_BuurtWhatsApp_Oostgelre of kijk op www.oostgelre.nl/buurtwhatsapp

Om je aan te melden stuur een mail met je naam, adres, en telefoonnummer (mobiele nr van je smartphone) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag bij aanmelding aangeven of je evt één van de beheerders zou willen zijn.

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube