75 jaar bevrijding (4)

Bloemenactie 5 mei

Op 5 mei jl. hebben een aantal bestuursleden van Lievelds Belang onze dorpsgenoten van 75 jaar en ouder verrast met een bloemetje, vanwege 75 jaar bevrijding. Een actie die door alle gelukkigen zeer op prijs werd gesteld, zeker in deze bijzondere tijd.

Hieronder een kleine selectie van blije dorpsbewoners:

Bloemen 5mei 1Bloemen 5mei 2Bloemen 5mei 5Bloemen 5mei 3Bloemen 5mei 4

Lees meer...

4 mei toespraak burgemeester Annette Bronsvoort

Dit jaar herdenken we in Oost Gelre op een andere manier. Burgemeester Annette Bronsvoort heeft een videoboodschap opgenomen voor heel gemeente Oost Gelre. Daarbij komen ook de wethouders aan het woord. Ook ziet u beelden van de verschillende herdenkingsmonumenten binnen onze gemeente. De videoboodschap is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=JmA5MYzAHB4&feature=youtu.be of via de site van de gemeente: https://www.oostgelre.nl/actueel/nieuws/online-toespraak-burgemeester-annette-bronsvoort-om-1900-uur

Lees meer...

Thuis stilstaan bij 4 en 5 mei

Dit jaar herdenken we in Oost Gelre op een andere manier. Burgemeester Annette Bronsvoort heeft een videoboodschap opgenomen voor heel gemeente Oost Gelre. Daarbij komen ook de wethouders aan het woord. Ook ziet u beelden van de verschillende herdenkingsmonumenten binnen onze gemeente. De videoboodschap kunt u op maandag 4 mei vanaf 19.00 uur bekijken via de gemeentelijke website, de facebookpagina van Gemeente Oost Gelre en andere social media kanalen. Ook op de facebookpagina en website van Lievelds Belang zal de videoboodschap geplaatst worden.

Bijgaan een link naar de pagina van de gemeente Oost Gelre voor het volledige nieuwsbericht: https://www.oostgelre.nl/actueel/nieuws/thuis-stilstaan-bij-4-en-5-mei

Lees meer...

75 bevrijding Lievelde

Dinsdag 31 maart aanstaande is het 75 jaar geleden dat Lievelde werd bevrijd. In het jaar dat wij de 75 jaar vrijheid herdenken, zijn helaas veel activiteiten afgelast vanwege het coronavirus. De impact van het coronavirus maakt ook dat het tegenstrijdige gevoelens op kan roepen om nu iets te vieren. Desondanks mogen we op elk moment stilstaan bij het feit dat we in vrijheid leven. Dat die vrijheid tegen een hoge prijs verkregen is en dat we die vrijheid moeten koesteren.

Om toch stil te staan bij de bevrijding van Lievelde in 1945, vragen wij u om op 31 maart aanstaande de vlag uit te hangen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube