Lievelds Belang

Omdat Lievelde een jong dorp is kent zij geen oude vertegenwoordiging als een dorpsraad. In 1990 moest er een dorpshuis komen, beter bekent als ‘clubhuus’ en is de Stichting Lievelds Belang opgericht om alle voors en tegens rondom het dorpshuis in kaart te brengen. De centrale belangenbehartiging bleek een schot in de roos en de reden van bestaan van Lievelds Belang was daarmee naar de toekomst verzekerd.

In 2003 is de organisatie omgezet in een vereniging om de belangen van de inwoners van Lievelde nog beter te kunnen vertegenwoordigen, geen eenvoudige taak. Maar met een stem van de inwoners strijdt de vereniging voor het belang van Lievelde bij gemeente, provincie en andere betrokken partijen.
Lievelds Belang – uw belang! Telkens wanneer er iets groots in Lievelde staat te gebeuren moet ‘de bevolking’ geraadpleegd worden. Immers, deze veranderingen kunnen grote invloed hebben op bedrijvigheid en het leven van alle dag. Denk hierbij aan de aanleg van een groot plein voor de kerk bijvoorbeeld.

Lievelde staat er momenteel goed voor. Toch wil het bestuur graag weten hoe de inwoners de toekomst van Lievelde en de omgeving zien. Wat moet blijven en wat kan er verbeterd worden? Het is dus ook in uw belang om uw stem te laten horen. Nog geen lid? Klik dan hier om dat nu te worden!Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube