Aanmeldweek peuterspeelzaal Lievelde

Aanmelden Peuters peuterspeelzaal Lucky Luke in Lievelde aanmeldingsweek 2019

In de week van 29 januari organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre.  Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2019-2020 gaan instromen.

 

Plaatsing

Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar en 3 maanden. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom ook kinderen die extra begeleiding nodig hebben.

Openingstijden;
De peuterspeelzaal in Lievelde is gevestigd in de basisschool en  is open op dinsdagmorgen van 08.30-12.15 uur en op vrijdagmorgen van 08.30-12.15. Het reguliere aanbod is 2 dagdelen.

VVE specialist/Samenwerking met de basisschool;

Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Stichting de Achthoek biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie. De Achthoek is hierin gespecialiseerd. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Alle begindoelen van groep 1, komen in de twee jaar dat uw kind op de peuterspeelzaal zit aan bod. Deze doelen worden vertaald naar betekenisvolle activiteiten.  Doordat we inwonen bij de basisschool werken we intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1. Voor meer informatie over onze werkwijze, verwijzen we u naar onze website; www.deachthoek.com;

Monique Derksen en Marieke Zandbergen zijn de vaste leidsters op deze groep. Zij worden ondersteund door de vrijwilligster Lisa Eggink.

 

Nieuwgierig/ aanmelden
U bent van harte welkom om op dinsdagmorgen 5 februari of vrijdagmorgen 8 februari te komen kijken op de peuterspeelzaal, tussen 09.00 en 11.00 uur. De juffen staan u graag te woord.

Aanmelding en informatie;

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de aanmeldingsweek uw kind aan te melden dan kunt u zich aanmelden via onze website;www.deachthoek.com.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen 

www.deachthoek.com
Varsseveldseweg 8

Francis ten Have administrateur
Gemma Bongers coördinator                            

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-487150

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube