Aanmelding huurappartementen jongeren Lievelde

De bouw van de 4 huurappartementen aan de Engelse Schans loopt gestaag door, de 1e verdiepingsvloer zit erin en er is gestart met het metselwerk van de buitenmuur. We verwachten dat het rond de zomer van 2019 bewoond kan worden. Inmiddels hebben de eerste geïnteresseerden zich gemeld.
Het Doel van deze woningen is om de Lieveldse jongeren die als starter betaalbaar willen wonen een plek in Lievelde te bieden, zodat zij later weer door kunnen schuiven naar een grotere (koop)woning. Op basis van dit uitgangspunt zijn we met de investeerder Jos Bleumink een aantrekkelijke huurprijs overeengekomen. Voor deze doelgroep is de huurprijs rond de €600,- per maand exclusief gas/water/licht. De twee woningen aan de achterzijde zijn iets groter en zullen rond de €650,- per maand uitkomen.

Heb je ook interesse in het huren van één van de appartementen en ben je een geboren en getogen Lieveldenaar in de leeftijd tot ongeveer 30 jaar? Meld je dan nu aan of vraag meer informatie op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort gaan we met de geinteresseerden op de bouw ter plaatse kijken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Ontvang de nieuwsbrief

Wilt u het nieuws van Lievelde en Lievelds Belang per e-mail ontvangen? Meld u dan hier aan.
Please wait

Contact info

Gebruik ons contactformulier

of mail rechtstreeks naar

info@lieveldsbelang.nl

FacebookTwitterYoutube